Skarslia

Skarslia

Del via e-post: Share by Email

Dette er en av våre faste destinasjoner som vi har kjørt skoleelever til gjennom mange år.
(Danske og norske grupper)

Skarslia Apartment, som ligger i det vakre Bergsjøområdet i Ål kommune, venter på å ta imot din skolegruppe til uforglemmelige naturopplevelser, uansett hvilken årstid dere velger å besøke.

Vårt reisemål er en sann skattkiste for naturelskere året rundt. Om vinteren kan dere boltre dere i skibakken og akebakkene rett bak boenhetene, utforske milevis med maskinpreparerte langrennsløyper, prøve fiskelykken ved å pilke på isen, eller la vinden bære dere av sted mens dere prøver kite-surfing og mye mer.

Velger dere å besøke oss om sommeren eller høsten, gir Skarslia Apartment dere et fantastisk utgangspunkt for sykkelturer og vandreturer i det storslåtte Bergsjøområdet. Utforsk de frodige skogene, nyt den rene fjellluften, og la dere inspirere av den uberørte naturen.

Europabussen tar dere trygt og komfortabelt til Skarslia Apartment, hvor dere kan fordype dere i den majestetiske naturen og la skoleturen bli en lærerik opplevelse i friluftsliv og bærekraft.

Kontakt oss i dag for mer informasjon og skreddersydde skoleturpakker til Skarslia Apartment. Vi ser frem til å hjelpe dere med å planlegge en minneverdig og lærerik opplevelse i naturens rike!

Ja takk!

Send meg gjerne mer informasjon om denne turen for min gruppe.