Om oss

Velkommen til Europabussen – Din vei til minneverdige reiseopplevelser!

Vi er en dedikert reisearrangør med røtter forankret i vakre Telemark og Vestfold. Europabussen er mer enn bare et selskap; det er en livsstil, en lidenskap for å utforske og dele den fascinerende historien og utviklingen av det fantastiske kontinentet vårt.

Eierskap og ledelse

Eierskap og ledelse av Europabussen er dypt forankret i familien Wergeland, som har en imponerende arv av kunnskap og erfaring når det kommer til Europas historie og kulturarv. Dette er grunnpilarene som styrker vår evne til å gi deg en unik og innsiktsfull reiseopplevelse. Vår spesialitet er å ta deg med på uforglemmelige bussturer i Norge og gjennom hele det mangfoldige kontinentet Europa.

Europabussen: Ingunn og Kjeld Wergeland
Ingunn og Kjeld Wergeland

Reisen er en del av opplevelsen

Vi tror at reisen i seg selv er en essensiell del av opplevelsen. Derfor setter vi alltid din komfort og nytelse i høysetet, og sørger for at hvert øyeblikk av turen blir en opplevelse i seg selv.

Hos Europabussen kan du forvente å utforske destinasjoner få andre reiseoperatører kan tilby.

Vi reiser med glede

Vårt team består av erfarne turmennesker som er dedikert til å gi deg minneverdige øyeblikk og hjelpe deg med å skape uforglemmelige minner.

Trygghet og service

Vi mener at trygghet, service og sikkerhet er av ytterste viktighet når du er på tur. Derfor er våre sjåfører og reiseledere nøye utvalgt og kontinuerlig oppdatert for å sikre at din reise er spennende, komfortabel og trygg.

Vi står alltid klare til å guide deg gjennom en verden full av oppdagelser. Europabussen finner inspirasjon i hver eneste sving av veien. Vi ser på reisen som en mulighet til å lære, oppleve og vokse. Vårt mål er å dele vår kjærlighet til reising med deg og å være din pålitelige partner når du utforsker det beste som Norge og Europa har å tilby.

Bli med oss på en reise du aldri vil glemme – Europabussen, hvor eventyret begynner!