Liseberg

Del via e-post: Share by Email

Dato: Våren 2024

Opplev Magien på Liseberg med Europabussen – Det Ultimate Eventyr!

Liseberg er en av Sveriges mest ikoniske turistmål. Siden 1923 har vi ønsket millioner av mennesker velkommen til en verden av moro og underholdning i fornøyelsesparken vår. Men Liseberg er mer enn bare en park – det er et eventyr i seg selv.

Fornøyelsespark for alle aldre

Liseberg byr på en komplett opplevelse med berg-og-dalbaner, spennende attraksjoner, spill, lykkehjul, musikalske forestillinger, dansegulv og en rekke restauranter og serveringssteder, alt innenfor en frodig parksetting.

Vi er stolte over at Liseberg har noe for alle aldersgrupper. De yngste barna kan glede seg over Kaninlandet og Barnens Paradis, fylt med morsomme karuseller og lekeplasser som gir akkurat den rette mengden spenning. Men Liseberg har også utfordrende attraksjoner i verdensklasse, som Valkyria, AtmosFear, Balder og Helix – og vi planlegger å introdusere enda flere.

Tre sesonger med moro

Liseberg byr på moro i tre forskjellige sesonger:

  • Sommersesongen som varer fra april til september.
  • Halloween-sesongen som strekker seg fra oktober til begynnelsen av november, perfekt i forbindelse med høstferien.
  • Jul på Liseberg som varer fra midten av november til nyttår.

La Europabussen ta dere med på en behagelig og problemfri tur til Liseberg, slik at dere kan konsentrere dere om det som virkelig betyr noe – å skape uforglemmelige minner med gruppen deres.

Kontakt oss i dag for mer informasjon og tilpassede gruppepriser. Vi gleder oss til å hjelpe dere med å planlegge en fantastisk tur til Liseberg – hvor eventyret venter på dere!

Ja takk!

Send meg gjerne mer informasjon om denne turen for min gruppe.