Midtgard Senter

Midgard Senter

Del via e-post: Share by Email

Dato: Våren 2024

Tre inn i Vikingtiden på Midgard Viking Senter i Borre!

Å vandre blant eldgamle gravhauger, utforske fascinerende utstillinger og oppleve den storslåtte Gildehallen innrammet av en majestetisk palisade – Midgard Viking Senter er din portal til en tidsalder av helter og eventyr. Gå gjennom Midgards mektige porttårn og la historien våkne til liv.

På Midgard Viking Senter kan du møte vikingene personlig, smake på den autentiske maten de tilberedte, og beundre deres utrolige håndverk og dyktighet. Dra til vikinglekeplassen for å utfordre deg selv med pil og bue, øksekasting og andre spennende vikingaktiviteter. Midgard Viking Senter ligger majestetisk til med panoramautsikt over de imponerende Borrehaugene.

Borrehaugene huser Nordens største samling av monumentale gravhauger fra vikingtiden. De fleste av disse gravhaugene finner du innenfor det vidstrakte 182 mål store området som omgis av Borreparken – et nasjonalt kulturminne som står under beskyttelse.

Gildehallen er en enestående rekonstruksjon av en kongelig hall fra vikingtiden. Her, på Borre, har høvdinger og stormenn levd, og her er de begravet – en del av vår arv og historie som fortsatt hviler her, stille vitne til en fordums æra.

Bli med Europabussen på en reise til Midgard Viking Senter i Borre, og tråkk i vikingenes fotspor. Kontakt oss i dag for mer informasjon og skreddersydde turpakker for gruppen din. Oppdag vikingenes verden på Midgard – et eventyr venter!

Ja takk!

Send meg gjerne mer informasjon om denne turen for min gruppe.