Gjeldok Hestesenter

Opplev eventyrlige turer i Hallingdal!

Del via e-post: Share by Email

Er du klar for en uforglemmelig opplevelse i det vakre fjellandskapet?
Bli med på våre varierte turer som gir deg nærkontakt med hester og naturen i Hallingdal. Vår turopplevelse er skreddersydd for skoleklasser, ungdomsgrupper, idrettslag og pensjonistforeninger som ønsker å utforske naturen på fire bein eller til fots.

Ridning og Hestetransport

Bli med på våre spennende rideturer og hestetransportopplevelser! Våre erfarne hester har deltatt i kjente TV-produksjoner, og de tar deg med på en unik reise gjennom Hallingdals majestetiske landskap. Opplev følelsen av samspill med disse majestetiske dyrene, og la deg forføre av den fantastiske mestringsfølelsen.

Vi tilbyr også turer med kløvhest, en historisk praksis som bringer tankene tilbake til en tid da hestene var uvurderlige transportpartnere i fjellet. La kløvhestene bære maten og utstyret mens du nyter vandringen gjennom naturen.

Fjellturer med Varierende Vanskelighetsgrader

For de som foretrekker en mer rolig opplevelse til fots, tilbyr vi guidede gåturer i fjellet med ulike vanskelighetsgrader. Enten du er en erfaren vandringsentusiast eller nybegynner, har vi turer som passer for deg. Utforsk fjellveier og stier som tar deg til fantastiske utsiktspunkter, fiskevann eller besøk til de lokale kuene som beiter fritt i fjellet om sommeren.

Ja takk!

Send meg gjerne mer informasjon om denne turen for min gruppe.