Sommarland i Bø

Bø Sommarland

Del via e-post: Share by Email

Bli med Europabussen til Bø Sommarland – Skap minner for livet med dine klassekamerater!

Skoleårets avslutningstur bør være noe spesielt, og hva kan vel være mer spennende enn en dag i vannets herlige verden sammen med gode venner? Europabussen tar dere med på en eventyrlig reise til Bø Sommarland, Norges mest populære vannland.

I Bø Sommarland venter en uforglemmelig opplevelse for alle. Her kan elevene utfordre seg selv og hverandre i et spekter av vannsklier med ulike vanskelighetsgrader. Kappløp ned Supersurfer, opplev adrenalinkicket i Magasuget, eller skli sammen i Trippeltrakta. Uansett ferdighetsnivå, finnes det aktiviteter for hele skoledagen.

Ta med egen niste og nyt lunsjen i våre komfortable sitteområder, enten i skyggen eller i solen. Ønsker dere et felles måltid, kan vi anbefale vår deilige pizzabuffet eller en saftig hamburgermeny, kanskje avsluttet med en deilig is?

Europabussen tar dere trygt og komfortabelt til Bø Sommarland, slik at dere kan fokusere på det som virkelig betyr noe – moro og minnerike øyeblikk med klassekameratene. Planlegg din skoletur med oss og skap minner for livet!

Kontakt oss i dag for mer informasjon og skreddersydde gruppepriser. Vi ser frem til å hjelpe dere med å arrangere en uforglemmelig skoleutflukt til Bø Sommarland!!

Ja takk!

Send meg gjerne mer informasjon om denne turen for min gruppe.